හරසර 2013

harasara

Student council Computer lounge සහ library කියන්නේ විද්‍ය පීඨ ශිෂය සභාවට අනුබද්ධිතව සිසුන් විසින්ම පවත්වා ගෙන යනු ලබන පරිගණක පහසුකම් හා පොත් ලබා දෙන සේවා ස්ථානයක්. ඉතිං එම කටයුත්ත සඳහා සිසුන් තම කාලය හා ශ්‍රමය වැය කරනුයේ ඉතාම නොමසුරුව හා ස්වකැමැත්තෙන්. අන්න ඒ මහඟු කාර්යය අගය කරනු වස් එහි සාමාජිකයින් විසින් විද්‍යා පීඨයෙන් සමු අරන් යන මේ Student council Computer lounge සහ library එකත් එක්ක එකතු උන අයියලා හා අක්කලාට උපහාර දක්වන්න තමයි සෑම වසරකම මේ හරසර පවත්වන්නේ. ඉතිං මේ වසරේත් සාම්ප්‍රදායානුකූලව හරසර පවත්වන්න සංවිධායක මණ්ඩලය තීරණය කරල තියෙනවා. මේ කටයුත්තට දැනට විද්‍යා පීඨයෙන් සමු අරන් ගියපු අපේ සහොදර සහෝදරියන් වගේම ආචාර්ය මණ්ඩලයේ ගුරු මහත්ම මහත්මීනුත් සහභාගී වෙන්න සූදානමින් තමයි ඉන්නේ. ඵ් සදහා හැම දේම දැන් සූදානමින්. එහෙනම් ඔබත් එදාට ඒ කියන්නේ සැප්තැම්බර් මස 20 වෙනිදා එනම් සිකුරාදා සවස 4.30 ට KG Hall එකට එන්න.